考生在线咨询

河北成考网微信公众号 河北成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问河北成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以河北省教育考试院www.hebeea.edu.cn为准。
  • 咨询电话:15383996640
城市:
成考系统:
所在位置:河北成考网 > 试题题库 > 专起本 > 正文

2020年河北专升本成人高考英语模拟题(二)

2020-06-29 13:51:37   来源:河北成考网    点击:
作者:熊老师

  【导读】备考2020年河北成人高考专升本的小伙伴们,英语考试复习的如何了呢?今天河北成考网为大家带来了2020年河北成人高考专升本英语模拟题(二),供大家参考。

  III. Cloze Directions: For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable.During the Olympic Games, people from all over the world come together in peace and friendship. The first Olympic Games that we have21 of were in Greece in 776 B.C. The games lasted one day. The only 22 in the first thirteen Olympic Games was a race. Men ran the length of the stadium. In 1896 the games were 23 againin Athens, Greece. The Greeks 24 a new stadium for the competition. 31125from thirteen countries26 in many events. The 27becamenational heroes. After 1896, the games were held every four years during the summer in different cities around the28 . In 1908, in London, England, the first gold 29were given to winning athletes. The Olympic Winter Games30in 1924 in Chamonix, France. Athletes competed in 31events such as skiing , ice skating and ice hockey. Today the Winter Games take place32four years. Until recently,Olympic competitors could not be 33 athletes. All of the athletes in the Olympic Games were amateurs. Today, 34 ,many of the Olympic athletes areprofessionals who play their sports 35 money during the year. Some people disagree with this idea.

  21.A. booksB. historyC. recordsD. publications

  答案:C

  22. A. event B. activities C. sport D.play

  答案:A

  23. A.held B. took C. set D. planed

  答案:A

  24. A. made B. built C.did D.started

  答案:B

  25. A. people B.persons C. teams D. athletes

  答案:D

  26. A. fought B. against C. lasted D.competed

  答案:D

  27. A. failures B. winners C. athletes D. players

  答案:B

  28. A. country B. universe C. world D. area

  答案:C

  29. A.medals B. price C. money D. title

  答案:A

  30. A. held B. beganC. took D. joined

  答案:B

  31. A. summer B. spring C. winter D. fall

  答案:C

  32. A.any B. other C. between D.every

  答案:D

  33. A. professional B. amateur C. special D. ordinary

  答案:A

  34. A. whereas B. however C. whoever D. whenever

  答案:B35.A. for B. by C. with D. out of

  答案:A

  IV. Reading Comprehension Directions: There are five reading passages in this part. Each passage is followed by four questions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Choose one best answer.Passage OneAs my train wasn’t due to leave for another hour, I had plenty of time to spare. After buying some newspapers to read on the journey, I made my way to the luggage office to collect the heavy suitcase I had left there three days before. There were only a few people waiting, and I took out my wallet to find the find the receipt for my case. The receipt didn’t seem to be where I had left it. I emptied the contents of the wallet, and railway-tickets, money, scraps of paper, and photographs fell out of it; but no matter how hard I searched, the receipt was nowhere to be found.When my turn came, I explained the situation sorrowfully to the assistant. The man looked at me suspiciouslyas if to say that he had heard this type of story many times and asked me to describe the case. I could see on the shelves. The assistant then gave me a form and told me to make a list of the chief contents of the case. If they were correct, he said, I could take the case away. I tried to remember all the articles I had hurriedly packed and wrote them down as they came to me.After I had done this, I went to look among the shelves. There were hundreds of cases there and for one dreadful moment, it occurredto me that if someone had picked the receipt up, he could have easily claimed the case already. This hadn’t happened fortunately, for after a time I found the case lying on its side high up in a corner. After examining the articles inside, the assistant was soon satisfied that it was mine and told me I could take the case away. Again I took out my wallet: this time to pay. I pulled out ten-shilling note and the “lost” receipt slipped out with it. I couldn’t help blushing and looked up at the assistant. He was nodding his head knowingly, as if to say that he had often seen this happen before too!

  36. The writer had plenty of time to spare as his train _____

  A.was leaving later than scheduledB.was not leaving for another hourC.was not scheduled to leave D.was delayed for some reason

  答案:B

  37. When the writer explained his situation, the assistant_____

  A.responded quickly saying it was a lieB.believed him C.gave a suspicious look as much as to say he had heard such stories before

  D. just took his story as a joke

  答案:C

  38. What dreadful idea occurred to the writer?

  A. The receipt had been stolen by someone B. Someone had taken away the case.C. He could not claim his case without the receipt.D. He had left his receipt at home.

  答案:B

  39.The case______.

  A. lay right on oneside of a shelf

  B. was right behind as old brown-looking case

  C. was between two high shelves

  D. was among the hundreds of cases

  答案:D

  【结尾】以上是关于“2020年河北成人高考专升本英语模拟题(二)”的全部内容,想获取更多关于河北省成人高考的相关资讯,如河北成考报名时间、报考条件、成绩查询、成考专业、成考答疑等,敬请关注河北成考网(www.ckw.hb.cn/)。

成考倒计时

30

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

河北成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河北成考网 [http://www.ckw.hb.cn/]
本文关键词: 河北成人高考   河北专升本   河北成考英语   成人高考模拟题  
本文地址:http://www.ckw.hb.cn/show-448-7591-1.html

上一篇:2020年河北专升本成人高考英语模拟题(一)
下一篇:2020年河北专升本《民法》成人高考模拟题及参考答案一

河北成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

河北成人高考网上报名 河北成人高考通关宝典
距2020河北成人高考:仅剩 30
【请广大考生提前备考】