考生在线咨询

河北成考网微信公众号 河北成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问河北成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以河北省教育考试院www.hebeea.edu.cn为准。
  • 咨询电话:15383996640
城市:
成考系统:
所在位置:河北成考网 > 试题题库 > 专起本 > 正文

2020年河北专升本成人高考英语模拟题(一)

2020-06-29 13:49:04   来源:河北成考网    点击:
作者:熊老师

  【导读】河北成人高考专升本考试科目中,英语是容易拉开分数的,也是很难学。本文河北成考网整理了2020年河北成人高考专升本英语模拟题(一),供各位考生们练习。

  I. Phonetics Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.

  1.

  A. continueB. trueC. dueD. value

  答案:B

  2.

  A. humble

  B. hotel

  C. honest

  D. horizon

  答案:C

  3.

  A. trouble

  B. touch

  C. young

  D. house

  答案:D

  4. A.

  channelB. personnelC. label D. travel

  答案:B

  5.

  A. insure

  B. leisure

  C. measure

  D. pleasure

  答案:A

  II. Vocabulary and Structure Directions: There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence.

  6. Something bad has happenedthe family last night.

  A.to B. for C. of D. toward

  答案:A

  7. We should ______attention_______spelling.

  A. pay, onB. pay, for C. pay, ofD. pay, to

  答案:D

  8. I’m see you at the meeting next weekit’s cancelled before then

  A. in spite B.thoughC. in case D. unless

  答案:D

  9.—We haven’t heard from Jane for a long time.—What do you suppose ________ to her?

  A. was happening B. to happenC. has happened D. having happened

  答案:C

  10.The teacher asked us to write ain one hour.

  A. two-hundred-word composition B. two-hundred words compositionC. two-hundreds-words compositionD. two hundreds of words composition

  答案:A

  11.Pass Rose and Kate some bread..

  A. Here you are B. All right C. That’s good D. Thanks

  答案:B

  12.Mary, along with her parents, _____ to Paris.

  A. have moved B. has moved C. are moving D. have been moving

  答案:B

  13. He’sto know the answer.

  A. likely B. probable C. maybe D. probably

  答案:A

  14. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.A. to prepareB. preparing C. prepared D. was preparing

  答案:B

  15. A thief is a danger to ______.

  A. societyB. a societyC. the societyD. societies

  答案:A

  16.He is so shy that he________ speaks in the public.

  A. often B. frequently C. seldom D. sometimes

  答案:C

  17. We were______after all the hard work.

  A. wear outB. weary outC. worn outD. outworn

  答案:C

  18. The family is too poor to _____the three children______ school.

  A. send, for B.take, toC.send, toD.bring, to

  答案:C

  19.It’s very kind ______invite me to your birthday party

  A. from you to B.of you toC.by you toD. that you

  答案:B

  20. —How did you find your visit to the museum?—I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

  A. far more interesting B. even much interestingC. so more interestingD. alot much interesting

  答案:C

  【结尾】以上是关于“2020年河北成人高考专升本英语模拟题(一)”的全部内容,想获取更多关于河北省成人高考的相关资讯,如河北成考报名时间、报考条件、成绩查询、成考专业、成考答疑等,敬请关注河北成考网(www.ckw.hb.cn/)。

成考倒计时

27

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

河北成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河北成考网 [http://www.ckw.hb.cn/]
本文关键词: 河北成人高考   河北专升本   河北成考英语   成人高考模拟题  
本文地址:http://www.ckw.hb.cn/show-448-7590-1.html

上一篇:2020年河北专升本《政治》成人高考复习试题及答案解析二
下一篇:2020年河北专升本成人高考英语模拟题(二)

河北成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

河北成人高考网上报名 河北成人高考通关宝典
距2020河北成人高考:仅剩 27
【请广大考生提前备考】