欢迎访问河北成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以河北省教育考试院www.hebeea.edu.cn为准。
城市:
成考系统:
所在位置:河北成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

2020年河北成考高起专英语专项练习题及答案(2)

2019-12-05 14:03:05   来源:河北成考网    点击:
作者:刘老师
  【导读】2020年河北成考高起专英语专项练习题及答案(2)。在河北成人高考高起专考试中,英语科目占的分数比重多,是一个重点拿分科目,且有许多重要知识点。

         河北成考网给各位同学带来了:2020年河北成考高起专英语专项练习题及答案(2)的内容。希望可以给各位备考生带来帮助。
2020年河北成考高起专英语专项练习题及答案(2)

  完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long 7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

  Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around 13_. _14 he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

  _17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

  ( )1.A. because B. as C. so D. for

  ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

  ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

  ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

  ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

  ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

  ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

  ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

  ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

  ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

  ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

  ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

  ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

  ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

  C. Left and right D. Around and around

  ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

  ( )16.A. enough B. more C. too D. less

  ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

  ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

  ( )19.A. on B. for C. by D. with

  ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

  参考答案

  1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D


  【结尾】想获取更多关于河北成人高考的相关资讯,如成人高考报名时间、考试时间、报考条件、备考知识、相关新闻等,敬请关注河北成考网。

注:详细内容及信息以河北省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河北成考网 [http://www.ckw.hb.cn/]
本文关键词:
本文地址:http://www.ckw.hb.cn/show-447-6487-1.html

上一篇:2019年河北成人高考高起专英语练习题及答案(1)
下一篇:2020年河北成考高起专英语专项练习题及答案汇总

河北成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

河北成人高考网上报名 河北成人高考录取查询
距2020河北成人高考:仅剩 249
【请广大考生提前备考】
加入河北成考公众号
河北成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入河北成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。